Meniu

Adresa:
Bazinul didactic de înot din Beclean  
Strada Parcului, nr.2B

 Informaţii suplimentare:
Direcţia de Gospodărie Comunală Beclean,
tel. 0263 343 685,
str. 1 Decembrie 1918, nr. 5 .

 Primul bazin de înot didactic din județul Bistrița-Năsăud inaugurat în 17 aprilie 2015 .    

Noul bazin are o lungime de 25 de metri și o lățime de 12,5 metri .

Apa din bazin are o temperatură de 28,5 grade Celsius, iar temperatura din incintă este de 31 de grade Celsius.

Aici aveţi la dispoziţie un bazin cu cinci culoare, foarte modern, acoperit, perfect pentru iniţiere în înot, sport de performanţă, recreere sau petrecerea timpului liber într-un mod plăcut şi sănătatos pentru copii, adulţi şi persoane în vârstă.

Bazinul de înot este climatizat cu aparatură de ultimă generaţie complet automatizată, iar sistemele de filtrare şi curăţare a apei vă oferă siguranţă deplină din punct de vedere al igienei. La noi găsiţi un bazin cu apă de o calitate optimă, cristalină, cu o temperatură ideală pentru înot.

Pentru menţinerea unei umidităţi potrivite a aerului în intervale optime, bazinul este dotat cu instalaţie de dezumidificare.

Combinând toate aceste elemente vă oferim un loc ideal pentru relaxare, divertisment şi pentru desfăşurarea de activităţi sportive, un spaţiu cu adevărat reconfortant!

De Luni până Sâmbătă în intervalul 15:00 – 21.00.

Program de acces pentru public :
De Luni până Sâmbătă de la ora 15.00 la ora 21.00, 2 ore -15 lei,  în 3 intervale orare :

15:00 – 17:00
17:00 – 19:00
19:00 – 21:00

Duminică este închis. 

NOTĂ:

 Înaintea intrării în apă, beneficiarul este obligat să urmeze circuitul igienico – sanitar necesar, astfel încât ultima etapă să fie spălarea la duş. În bazin se va folosi numai echipament adecvat (casca de înot – persoanele cu parul lung au obligaţia de a îl prinde în interiorul căştii, costum de baie – slip/şort pentru bărbaţi/băieţi, costum de baie pentru femei/fete).

Casca de înot se poate cumpăra direct de la bazin și costă doar 20 lei, fiind una universală.

Doritorii pot achiziționa de asemenea și ochelari pentru înot, care costă între 35 și 45 de lei.

Precizăm faptul că nu se recomandă folosirea bazinului de înot pentru copii sub 3 ani.

Durata unei şedinte pe zi reprezintă 2 ore

(orice depăşire a duratei se taxează suplimentar (10 lei) )

Sub deviza “Hai să ne distrăm la bazinul de înot din Beclean!”, Primăria şi Clubul Copiilor din localitate organizează la 1 Iunie “Cupa copiilor la înot”. Evenimentul dedicat zilei celor mici îşi propune să stimuleze şi să afirme potenţialul sportiv al copiilor, interesul acestora pentru activităţile de acest gen, promovarea înotului pe plan local şi implicarea părinţilor în timpul liber al copiilor.

Bazinul didactic de înot din Beclean e o bază ideală de antrenament şi relaxare, după cum o apreciază şi antrenorii care pregătesc aici copii pentru performanţă, şi cei care găsesc aici o oază de linişte şi recreere optima pentru orele de după serviciu.

Inaugurată în prezenţa Gabrielei Szabo (fost ministru al Tineretului şi Sportului) şi a Cameliei Potec (preşedintele Federaţiei Române de Nataţie), baza sportivă de aici a făcut posibilă desfăşurarea a două cantonamente comune cu participanţi de la mai multe cluburi din ţară: în 2016 s-au pregătit aici, cu antrenorii lor, 89 de înotători din Bistriţa, Beclean, Turda, Miercurea-Ciuc şi Cluj, iar în 2017 au venit peste 80 de tineri din Satu Mare, Turda, Cluj Napoca, Beclean și Bistrița, alături de profesorii lor. Tot aici s-au organizat, cu sprijinul Primăriei Beclean, două ediţii ale Cupei Someş, în 2016 şi 2017 (în 2018 urmează a treia), numai la evenimentul de anul trecut participând 199 de concurenţi de la 14 cluburi din ţară.

Sari la conținut