Anunț repartizare pubele galbene – 8 februarie

Compania Supercom a început să împartă pubelele galbene dotate cu cip folosite exclusiv pentru colectarea deșeurilor reciclabile:  𝐩𝐥𝐚𝐬𝐭𝐢𝐜 + 𝐦𝐞𝐭𝐚𝐥.

Distribuirea va avea loc în mai multe etape și va continua sâmbătă, 8 februarie, cu următoarele străzi:

Liviu Rebreanu, Morii, Aleea Gării, Șieului, Griviței, Piața Libertății, 1 Decembrie 1918, Dobrogeanu Gherea, Bobâlna, I.P. Reteganul, Nicolae Bălcescu.

În cazul în care muncitorii Supercom o să reușească să împartă pubelele galbene pe toate străzile menționate mai sus, tot sâmbătă – 8 februarie, vor mai continua împărțirea și pe străzile Mihail Kogălniceanu și Ion Creangă.                                                                                                                   

 În cazul în care proprietarii gospodăriilor nu sunt găsiți acasă, pubela galbenă se poate ridica pe baza cărții de identitate de la stația de transfer Beclean (situată la ieșirea din Beclean spre Măluț – la fosta groapă de gunoi a orașului).

La primirea pubelei galbene dotată cu cip, toți beneficiarii vor semna un proces verbal de predare-primire în custodie a acesteia.

Repartizarea pubelelor galbene destinate reciclării va continua în fiecare sfârșit de săptămână, iar programul va fi anunțat din timp de către compania Supercom.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Biroul de Relații Publice – Primăria Beclean