Centru de vaccinare împotriva Covid-19 la Beclean. Numărul de contact al centrului de la Beclean: 0740 480 377

Primăria Beclean anunță deschiderea unui centru de vaccinare împotriva Covid-19 în orașul Beclean pentru etapa a doua cu vaccin AstraZeneca conform planificării naționale de vaccinare.
Centrul de vaccinare este organizat în pavilioanele din curtea Spitalului Orășenesc Beclean, iar programul de funcționare va fi zilnic, de la 8.00 la 20.00, în funcție de programările efectuate pe Platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19.
Centrul de vaccinare împotriva Covid-19 de la Beclean este coordonat de către domnul doctor Nicolae Moraru și doamna doctor Letiția Vlăduțiu.
Deja în platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19 a fost activat cabinetul de vaccinare de la Beclean pentru administrarea vaccinului produs de AstraZeneca.
Conform recomandărilor autorităților medicale, vaccinarea împotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca se va realiza pentru grupa de vârstă 18-55 de ani.
Modalități de programare:

  1. În platforma informatică de către beneficiar, angajator sau aparținător
  2. Prin intermediul medicului de familie/curant
  3. Prin Call Center, la numărul unic 021.414.44.25
  4. Prin intermediul direcțiilor de asistență socială de la nivelul primăriilor
    Important de știut faptul că persoanele eligibile se programează la vaccinare indiferent dacă sunt sau nu asigurate în sistemul de asigurări sociale de sănătate.

Numărul de contact al centrului de la Beclean este 0740 480 377.